۱۳۸۹ اردیبهشت ۴, شنبه

اثرات و نتایج تمرکز فکر



1- آمادگی ذهنی: از نتایج تمرکز فکری این است که فرد به سرعت عمل فوق العاده ای دست یافته و در مقابل حوادث در زمان کم عکس العمل خوب و کارساز از خود نشان می دهد و بندرت ممکن است در مقابل حاثه یا عملی از جانب دیگران احساس درماندگی و ناتوانی نماید.

2 - حافظه قوی : فردی که دارای قدرت تمرکز فکر است دارای قدرت یادگیری و حافظه ای قوی است. او با سرعت به حافظه می سپارد و در موقع لزوم اطلاعات و محفوظات متناسب با موقعیت را استخراج کرده و به کار می بندد. تمرکز قوی، حافظه ای درخشان به فرد می دهد. "جیمز وینلند" استاد روانشناسی دانشگاه نیویورک می گوید : "اغلب وقتی که می گویید چیزی را فراموش کرده اید، درست تر آن است که بگویید هرگز آن را به خاطر نسپرده اید"
تمرکز به انسان این توانائی را می دهد که خوب به خاطر بسپارد و خوب و متناسب استخراج نماید.

3 - عملی شدن اراده : تمرکز فکر سبب می شود فرد دارای افکار و مقاصد مشخصی باشد؛ در یک لحظه خاص فرد هدفی در ذهن خود دارد که قصد دارد به آن برسد و عرضه ذهن او انباشه از اهداف چندگانه نیست. او روی هدف خود متمرکز است و به عوامل مخل، میدان دخالت و ابراز وجود نمی دهد و بنابراین اراده و خواست خود را عملی می سازد.

4 - قدرت محاسبه و استدلال قوی : از نتایج تمرکز، توانایی استدلال قوی است. او با بررسی دقیق و کامل، تصمیم خود را اخذ می نماید بنابراین به ندرت افسوس می خورد و اظهار پشیمانی می کند.

5 - تسلط بر احساسات و هیجانات : شخصی که دارای تمرکز قوی است، استادی و چیره دستی خود را با کنترل احساسات و هیجانات خود نشان می دهد. او خشم را به راحتی کناری می زند، دستخوش و بازیچه عواطف بی مورد نمی شود. خود را نمی بازد و در همه حال از آرامشی مقتدرانه برخوردار است. بجای اینکه از حوادث بیرون تاثیر گرفته و با گرفتاری در ورطه هیجان و گم گشتی با آن حوادث هماهنگ شود، در کمال آرامش سعی می کند آرامش خود را به بیرون ساری و جاری ساخته و همه چیز را به نظم و آرامش بخواند.

6 - اعمال اراده بر عضلات صاف: عضلات دو گونه اند.
1- عضلات یا ماهیچه های مخطط که از اراده و خواست آدمی تبعیت می نمایند مانند حرکت دست و پا و سر و ...
2- عضلات صاف که به طور خودکار عمل می نمایند و فرد نمی تواند مانند تاثیر بر عضلات مخطط بر عضلات صاف هم تاثیر بگذارد، قلب از عضلات صاف است. انسان در صورت دارا بودن قدرت تمرکز فکر قوی می تواند کار عضلات صاف را تحت اراده خود در آوردف به عنوان مثال می تواند به اختیار خود ضربان قلب را کاهش یا افزایش دهد.

7 - توانایی جلوگیری از خونریزش از زخم : شخص می تواند از خونریزی زخم و بریدگی جلوگیری یا آن را قطع نماید. بدین ترتیب بر پوست خود نیز تسلط ارادی داشته باشد.

8 - آرامش : فردی که دارای تمرکز فکری است از آرامش روحی و روانی برخوردار است، برای دست یابی به آرامش کافی است که او فکر و احساس آرامش را در مرکز افکار و اندیشه های خود مستقر سازد و از نفوذ هر فکر دیگری در مرکز ذهن خود جلوگیری نماید.

9 - عدم اتلاف وقت و زمان : شخص وقت خود را به افکار بی سرانجام و بیهوده و مغشوش تلف نمی کند، هر فکری در ذهن او مشخص است و دارای وضوح. و هر فکر به نتیجه ای می انجامد و ثمره ای عینی و یا ذهنی می دهد که برای فرد، ارزشمند و قابل استفاده است.

10 - درک احساسات و اعمال دیگران : شخص با آگاهی بر پدیده تمرکز فکری، در مورد افکار و اعمال دیگران دیدی عمیق دارد، او این نکته را در نظر دارد که هرکس تحت تاثیر فکر و اندیشه مرکزی (تمرکز یافته) خود دچار احساساتی شده و دست به اعمالی می زند و تنها کمبود فردی که دست به عملی ناشایست و ناکام کننده یا مغرضانه می زند این است که از توانایی تمرکز فکری و انتخاب افکار، ناآگاه است. بنابراین رفتار دیگران هرگز نمی تواند موجب خشم و عصبانیت او گردد.

11 - سفر به فراحس : از نتایج تمرکز قوی، توانایی دیدن، شنیدن و درک ذهنی بدون استفاده از دستگاه های حسی است.

برگرفته از کتاب "روانشناسی هیپنوتیزم" ،نوشته ی صمد ولی زاده و ابراهیم محمد زاده

۳ نظر:

بهرام گیان‌سپار گفت...

درود؛
تارنمای شما نیز لینک شد.
پاینده ایران!

بهرام گیان‌سپار گفت...

درود؛

تارنمای "نبردگاه آریاییان"با نوشته ای با عنوان «صادق هدایت و نژادگرایی» به روز است.

پاینده ایران!

بهرام گیان‌سپار گفت...

درود؛

تارنمای "نبردگاه آریاییان" با نوشتاری پیرامون نبرد ذات السلاسل (زنجیریان - جنگ میان ساسانیان و مسلمانان) به روز است. در صورت تمایل این نوشته را پیوند دهید تا دروغ سازی های این تازی گرایان بیش از پیش بر ایرانیان آشکار گردد.

با سپاس
جاوید ایران!